Pages

Monday 13 August 2012

Hair inspiration

Talán túl sokszor engedem meg magamnak azt a luxust, hogy semmit sem csinálok a hajammal, csak úgy 'van'. Lehet, az a baj, hogy mindig az utolsó pillanatra hagyom a frizura-dolgot, de ezen sürgősen változtani akarok. Főleg, mert annyi a lehetőség, és mert a hajam egyáltalán nem elhanyagolható tényező. : ) Legalább annyi figyelmet érdemel, mint a smink. Itt egy pár tipp, hogyan lehet csodát tenni a hajunkkal néhány perc alatt.
I guess I just let myself not to care about how my hair looks like too often. Maybe the problem is that the last thing I start to 'work on' before I leave is my hair, but I really-really want to change this! The fact is, that our hair deserves just as much attention as our make up or our outfit. Here are some tips, how to make a wonder with your hair just in 5 minutes!

1. Egy laza copf, mert bár nagyon nőies a tökéletesen fésült haj, de én mégis odavagyok a 'tökéletlenségért'. Néhány tincset göndörítsünk be hajsütővassal, egy kis hajlakk, és ha romantikus hangulatunk van, dobjuk fel az egészet egy masnival. Nagyon egyszerű! ;)

A lazy ponytail that looks always pretty and romantic! It's true, that a perfectly combed ponytail is very ladylike, but I just like how the imperfection can make us look perfect. All we need is a rubber ring, a curling iron(for curly locks) and hair spray. 
2. Ez egy nagyon egyszerű, de különleges konty. Miután összefogtuk a hajunkat a fejünk tetején(de igazából, ahol csak tetszik... nem mindenki szereti a feje tetején kordani a konytot, és nem is illik mindenkinek!), készítsünk egy fonatot, azt tekerjük körbe, szükségünk lesz néhány hullámcsatra, és meg is van. : )

A very easy but unique bun. After you have made a braid, you have to twist your hair into a bun. 
3. Ez a konty talán a legnehezebb az összes közül, amit ebben a posztban bemutatok. Egyszerűbb lesz, ha inkább videót mutatok. Kattintsatok ide. 

Maybe this bun is the hardest to make, but I can reccomend you a super video tutorial. Click here.
4. A következő frizura nagyon hasonlít a másodikra, annyi különbséggel, hogy a konty nem a fej tetején, hanem jóval lejjebb található. Újra érvényesül a 'tökéletlenség szépség'-elv, a picit fésületlen haj és a romantika tökéletes ötvözete. 

This hairstyle is very similar to the second one, The only difference is that this bun looks a little bit more messy, but you know, 'imperfection is beauty', just as Marilyn Monroe said.

By N.

No comments:

Post a Comment