Pages

Sunday 9 September 2012

Glamour Stiletto Run

A Glamour által szervezett Stiletto Run esemény egy olyan program volt a héten, amit nem volt szabad kihagyni. Már csak azért sem, mert nem minden nap láthat az ember 100 lányt magas sarkú cipőben futni félmillió forintért. A verseny egyetlen igazi szabálya: a cipő sarka, amelyben futsz, nem lehet alacsonyabb 8 cm-nél. (A glamour oldalán azt írták, szigorúan megmérik majd a cipősarkakat, de ennek ellenére, nekem némelyik cipő nagyon alacsonynak tűnt, igaz, nem láttam a sarkakat közelről, de azért nem is álltam olyan messze a színpadtól. Lényeg a lényeg, ha be is lett tartva a 8 centis szabály, sok lány lábbelije elég... hm... határeset volt.)
Nem csak a a célba leghamarabb beérő lány nyerhetett díjat, díjat kapott a legjobban öltözött versenyző és a legszebb cipő viselője is.
Az eseményre, pont akkor érkeztem, amikor már javában tartott a lányok bemutatása/bemutatkozása a színpadon. Igaz, hogy némelyik ruha/cipőválasztás hagyott némi kivetnivalót maga után, de összességében véve egész jól öltözött, szép lányok álltak a rajthoz. A versenyzők között feltűnt egy terhes kismama is, aki bár nagyon bátor volt, amiért el mert jönni, én azért mégis úgy gondolom, hogy ez a "ne csináld utána" kategória; meg kell hagyni, aranyos volt, de nagy pocakkal futni magas sarkúban azért egy veszélyes vállalkozás.
A szervezők kitettek magukért, a zsűri aranyos volt, talán lehettek volna egy kicsivel többen. Azért tetszett. Remélem, jövőre is megszervezik, és akkor már én is nevezek ;)

The Glamour Stiletto Run was an event that I couldn't have missed this week! The rules were simple: you had to wear high heels higher than 8 cm. If I want to be honest, I'm not sure if all the girls had their heels high enough, but maybe I'm wrong.
The winner got a voucher that can be used in Westend plaza. But not only the fastest girl could win a price. The best outfit and the most beautiful shoes also won vouchers.
I loved this event! The judges were cute, the competing girls were beautiful and the only thing I missed was the big crowd... But maybe next time. I hope, they will organize this run in 2013, too, because I would really like to participate! ;)

És a győztesek:

And the winners:

forrás: zsibi.com

Sajnos Banni nem tudott velem jönni, úgyhogy csak a kis Sony gépecskémmel tudtam képeket készíteni, de azért megmutatom. :)

Unfortunately Banni couldn't come with me, but I took some photos with my little camera, hope you like it! :)




És a napot egy kis mókázással zártuk a Westendben. (Egymásnak válogattuk össze a szetteket a Bershkában... nagyon élveztem) : )

We finished the day with a little game in Westend. (We created outfits for each other in Bershka. It was fun!) 


By N.

4 comments:

  1. Looks like a fab time for you!
    Visit and enter my GIVEAWAY.

    ReplyDelete
  2. Great pictures, you are gorgeous!

    Btw, thanks so much for the nice comment on my blog. I already follow you on GFC, hope you too! And if you want, we can follow each other on other platforms. Just let me know if you do through a comment or a post on my facebook page and I'll definately follow you back!

    Have a lovely day

    blog: www.astylevictim.blogspot.com
    bloglovin: www.bloglovin.com/en/blog/3881103
    facebook: www.facebook.com/astylevictim
    tumblr: www.runwa-y.tumblr.com
    twitter: www.twitter.com/pamela__leon

    ReplyDelete
  3. cute photos, looks like a really fun event!

    www.davonglisa.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Thank you for your lovely comment
    Followed you back
    Don't forget to stop by my blog and leave a comment
    Hope to hear from you soon
    xoxo
    Ally O

    http://thegirlwithblueglasses.blogspot.com

    ReplyDelete