Pages

Wednesday 10 October 2012

Jennifer Lawrence, the new face of Dior!

Jennifer Lawrence, a 22 éves gyönyörű színésznő, aki olyan filmekben játszott mint az Éhezők viadala, vagy az X-Men és akit már 20 éves korában Oscar díjra jelöltek, most is büszke lehet magára, hisz ő lett a Dior legújabb arca. A Dior facebook oldalán ma tették közzé a hírt, de írt már róla a Vogue és több különböző online magazin is. Nem kis megtiszteltetés egy olyan céget képviselni, mint a Dior; az új kampányarc elődei között ott volt már Mila Kunis vagy Natalie Portman, de Charlize Theron is. Olvastam már olyan cikket, amiben arról írtak, hogy az előző Dior arcok valószínüleg rosszul érzik magukat, amiért egy ilyen pimaszul fiatal sztár lett az utódjuk, hisz Jennifer gyönyörű, sima, ránctalan arcbőrével szemben ők maximum a photoshop trükkjei segítségével vehetik fel a harcot. Nos, a korábbi Dior-múzsák érzéseiről a dologgal kapcsolatban nem tudok sokat, de azt igen, hogy mindenki, aki szereti Jennifert, kíváncsian várja a fotókat, és személy szerint én nagyon örülök neki, hogy egy ilyen különleges szépség lett az új "kiválasztott". A Star magazin szerint Jennifer nagyon izgatott, hisz eddig még sosem gondolt úgy magára, mint egy gyönyörű nőre, el sem tudja képzelni, milyen lesz majd a saját arcát látni hatalmas reklámtáblákon és magazinokban, de nagyon várja a feladatot.

Sok sikert, Jen!

Jennifer Lawrence, one of the most succesful youngest actresses in the world nowadays, who has had roles in films such as The hunger games or X-man could not be more proud of herself now, since she is the new face of Dior. It is a huge honour to represent such a big company as Dior. I've read on an online magazine that the previus Dior muses like Charlize Theron or Natalie Portman are a little bit angry about the new face of this campaign, because Jennifer is so young they can't really compete with her. Jennifer said: "It's such a dream to represent an iconic brand that is synonymous with high fashion."
I'm soo loking forward for the photos of her.


Ez az egyik 'leghíresebb szettje', talán nem véletlenül. Ezt a vörös Calvin Klein ruhát az Oscar gálán viselte, tökéletesen állt neki! 

This is one of her most famous 'outfits', in this photo she is wearing a red Calvin Klein dress that fits her perfectly!

Ezek a fotók pedig csak hogy lássuk, nem semmi szépségről van szó;)

I really like these photos of her, she is a real beauty;).

By N.

5 comments:

  1. ahoj, máš veľmi pekný blog. len tak ďalej! som ťa objavila na lookbooku a chcela by som ťa pozvať na svoj blog lebo by som chcela rozšíriť svoje publikum na česku a slovensku. keby si mala nejaký nápad ako to vylepšiť a podobne to by som veľmi privítala. dúfam, že si nájdeš chuť a čas.

    www.coco-mocco.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Great pictures!, she is so beautiful !!
    Kisses.

    ReplyDelete
  3. She's beautiful. I love her eyes, they are sparkling

    Witha
    www.withapinkie.blogspot.com

    ReplyDelete