Monday, 17 December 2012

Hungarian Angel

Victoria's Secret Fashion Show - egy esemény azok közül, amiket az éven a legjobban vártam. Bár nem vehettem részt benne semmilyen szempontból sem, már előre tudtam a pontos dátumot és a gép előtt ültem, figyelve az eseményeket Twitteren. És még így is hihetetlenül izgalmas volt nekem.

Victoria's Secret Fashion Show - an event from those that I waited for this year the most. Even if I couldn't be there, I knew the exact date long ago and I was sitting in front of the computer that day, following the happenings in Twitter. And it was so exciting.

Bevallom eddig a 2011-es tetszett a legjobban, de idén közelebb éreztem magamhoz az egész showt - köszönhetően Palvin Barbarának. A magyar modell egyre népszerűbb nemcsak hazájában, de az egész világon; és idén ő is felvonult a kifutón (mint a decemberi hónap képviselője a naptár témában). Elgondolkodtam vajon van-e magasabb pont a csúcsnál? Mert szerintem ő már elérte azt. A Victoria's Secret Fashion Show-n modellként részt venni az egyik legnagyobb dolog a szakmában, ezt mindenki tudja (illetve mindenki, akit egy kicsit is érdekel a téma és utánanéz a dolognak); és a márkának láthatóan nagyon tetszik a modell. Azt hiszem, most már tudja a világ, kicsoda is Palvin Barbi.

I admit I liked the 2011's show the most so far, but this year I felt closer to the whole event - thanks to Barbara Palvin. The Hungarian model is getting more popular not only in her country but also in the whole world; this year she was one of the VS models (representing month December in the Calendar theme). I'm thinking whether there is a higher place above the top. She sure reached that. Being one of the Victoria's Secret models is a big thing, everyone knows in the business; and the brand seems to like her much. I think the world knows her name now.
Photos from www.aceshowbiz.com and www.gotceleb.com

By B.

No comments:

Post a Comment