Monday, 4 February 2013

My favourite series vol 1.

Úgy gondoltam, összeállítom a kedvenc sorozataim top 3-as listáját, és megmutatom nektek, kik azok a színészek, mik azok a történetek, amelyek engem hétről hétre a monitor elé láncolnak, és nem engednek. : ) Ezeken belül pedig meg szeretném nektek mutatni az eddig talán kevésszer tárgyalt divat vonalat is, legalábbis az én szemszögemből. Minden ehhez hasonló bejegyzésben egy sorozatot szeretnék bemutatni... Lássuk az elsőt! : )

1, Vámpírnaplók/Vampire Diaries

A sorozataim alapján én egy igazi 'csajos' lány vagyok, ugyanis... csupa tipikusan az én és a hozzám hasonlók célcsoportjának kitalált sorozatot nézek.
Bevallom, nem fűztem nagy reményeket a Vámpírnaplókhoz, de nagyon megszerettem. El kell, hogy mondjam, hogy magyar szinkronnal sajnos (számomra) nem az igazi... Angolul nézve az egész valahogy sokkal jobb/több. Szeretem a történetet, és hát kicsit vámpír-fan vagyok, úgyhogy ez a sorozat tökéletes számomra. Mindig lenyűgöz, hogyan találják meg a legmegfelelőbb színészeket egy-egy szerepre... És hát igen, itt is sikerült! : )

I have to admit, I didn't think I would love Vampire Diaries so much! I'm always fascinated how the producer picks the perfect actors for the roles and in this case the act is perfect!

A kosztümök pedig a legtöbb esetben egyszerűen fantasztikusak, nagyon jól tükrözik a szereplők személyiségét. Vegyük például Kat Grahamet(Bonnie). A való életben ő egy igazi dögös nő, aki mindig mindenhova egy tökéletesen összeválogatott outfitben jelenik meg, egyedi, nőies, ugyanakkor vagány, de a sorozatban a ruhái pont az ellentetjét tükrözik, semmi hivalkodás, átlagos tini ruhatár. Amikor először rákerestem Katre, nem is gondoltam volna, hogy ilyen képeket/videókat látok majd róla. Érdemes megnézni ezt a videoklipjét (mert igen, énekel).

The costumes are great too. For example Kat Graham's style in real life is sooo different from Bonnie's. Kat is a real diva, always looks amazing but Bonnie is an average hig shchool girl(well..a high school witch). And I have to say that the change was really great. I could never doubt that Kat is a 16 years old average girl ;). 


Bonnie-ként

Kat Graham a valóságban

Rajta kívül kiemelném még Klaus(Joseph Morgan) stílusát, ami bár letisztult és egyszerű, mégis mindig tökéletesen érződik a ruhadarabjaiból, hogy nem egy átlagos fickó, sokat megélt, sok helyen járt, egyedi fa ékszerei minthacsak azt mondanák: "ezer éve élek már", nagyon hiteles számomra!

The next one with perfect costume is Klaus. His clothes always say that 'hey, I'm like 1000 years old, respect me'.A többiekről is csak jókat tudnék mondani ruhatár-téren, de őket mindenképp ki szerettem volna emelni, mert számomra az ő kosztümeik a 'leglátványosabbak'. Na nem mintha nem szeretném a gyönyörű estélyi ruhákat, amiket egy-egy alkalomkor Elenán, vagy Caroline-on látni, de ha minden szép ruhát ki akarnék emelni, egy posztba nem férne bele a felsorolás. ;)

All of them (like Elena, Caroline, Stefan or Daemon) has a really good style in the series too, but I've picked these two, because I think that the costumer made the best work with them :) I hope you enjoyed this post ^_^.

by N.

2 comments:

 1. I love this show! I've seen all seasons.But I have to say
  that books are way more better then the Tv show. :)
  My favourite character in tv show is Klaus and in books Matt. :))
  Oh,and I do agree,they really have gorgeous style during the whole show!

  Have a great Sunday,
  devil-wears-gabbana.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks :)
   I haven't read the books yet, but I'm planning to read them all:)
   Have a nice sunday too ^^

   Delete