Pages

Sunday 14 April 2013

A beautiful weekend

Fantasztikus hétvégém volt! Egyszerűen imádom a tavaszt, ha úgy sétálhatok a városban, hogy nem kell keresnem a menedéket nyújtó meleg helyeket... és a napsütés, ah! Felmelegedett a szívem. : ) Ádámmal töltöttem ezt a néhány napot, így az egyébként is vidám és napos délutánok most igazán csodálatosra, olyan kis szerelmesekre sikeredtek. : ) Vásároltunk, teáztunk, sétáltunk, fotóztunk... olyan jó volt! És igen, az ilyen hétvégéknek is van egy vasárnapjuk, amikor ez az egész véget ér. Node megmutatom nektek a képeket, amiket készítettünk (legalábbis egy részét... majd egy másik bejegyzésben mutatok még belőlük...). Remélem, tetszenek : )

This weekend was absolutely fantastic. I loved it sooo much. : ) I spent it with my boyfriend, Adam. We went on a shopping spree, drank coffee and enjoyed the first real sunshine of this spring. Sadly these days are over now and Adam went home... but here are the photos that we took, hope you enjoy it! : )





Kabát/Coat: Bershka
Cipő/Shoes: H&M
Ruha/Dress: G21

És a Glamour-napos szerzeményeim (avagy nem hagytam, hogy a kuponok kárba vesszenek :$)

What I bought this weekend:







 Ádám is vásárolgatott kicsit:





By N.

4 comments:

  1. hey, thanks for visiting:!

    I like your blog!:)
    I will certainly look to you:*

    http://ffashioniinspirationn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. amazing! I wait for you for a mania post!!
    i HOPE YOU HAD A FANTASTIC W.E.!
    a FLOWER SMARTCHIC KISS FROM ROME!
    fEDERICA
    SMARTCHICDIETREADBOOKSANDFLY.BLOGSPOT.IT

    ReplyDelete
  3. Looks like a lovely weekend. Sun, coffee, cute shoes and your man I'm sure helped make it just perfect. Sounds like my kind of day. cute pics:)
    Jen
    http://fashionablyfestive.blogspot.com/

    ReplyDelete