Pages

Friday 2 August 2013

Inspiration - Jessie J

Jessie J az én egyik legnagyobb inspirációm; rengeteg erőt merítek a zenéjéből, a hangja energiát ad, vagy épp megnyugtat, de az, ami Jessie-t, mint egy jelenséget számomra igazán tökéletessé teszi, az a személyisége. Nyilván nem ismerem őt, de régóta követem, ahol csak tudom, és egyszerűen odavagyok azért, ahogy a rajongóival bánik; ő tipikusan az a sztár, akinek bármije is jelenjen meg az üzenőfalamon, az mindig mosolyt csal az arcomra. 
Ez a bejegyzés eredetileg egy olyan bejegyzésnek indult, amiben leírom, mely dalokból szoktam energiát slopni, vagy melyek azok, amelyek megvigasztalnak, hátha ezzel nektek is segíthetek, ha épp nem vagytok a helyzet magaslatán, de ahogy gondolkodtam, egy-két kivételen kívül a top dalok MIND Jessie J dalok voltak, így úgy gondoltam, megérdemel egy teljes posztot. ;) 

Jessie J is one of my biggest inspirations in the world. I can totally rely on her songs, her voice always gives me strength and power when I need it, but the thing that makes Jessie perfect is her personality. Of course I don’t know her, but I follow her on Facebook and on Youtube and I think that it’s just so adorable how amazingly she treats her fans! She is the star who can post ANYTHING on her timeline i will definitely like it! 



A stílusa nagyon egyedi és feltűnő. Egyszerűen odavagyok azért, ahogy ezeket a ruhákat viselni tudja! Egyszerűen ragyog, sugárzik belőle az önbizalom és az erő. Pedig ezek a ruhák nem épp hétköznapiak, még akkor sem teljesen megszokottak, ha egy díjátadóról van szó. 

Her style is unique and amazing. I just love how she can wear these „difficult” dresses! 





Őt sem kerülte el az ombre-őrület… bár az igazi „Jessie J-haj” az első képen látható, sokféle frizkóban láthattuk már pompázni. Az épp aktuális „haja”, nos elég sokkoló volt néhány fan számára. Igaz, hogy nagy váltás a szinte kopasz és szőke haj a fekete félhosszú/hosszú hajról, de hogyan lehetne rá haragudni, hisz jótékony célok miatt vált meg hajkoronájától!

Her significant hairstyle is in the first picture but she is really brave and changes her hairstyle or her hair color often. She has had many ombre hairstyles too and now she has very short blonde hair. Some of her fans don't like her new 'hairstyle', they don't like her bald(or nearly bald...), but I personally think that it was a nice gesture from her, because she shaved her hair for charity! 








A smink… nos, Jessie elég erősen sminkel, ez tény. Nekem ez egy kicsit túl sok, de az ő stílusához szerintem ez a fajta smink abszolút passzol. A szemét mindig erősen kihangsúlyozza; vagy semhéjtussal, vagy pedig hatalmas szempillákkal (vagy a kettővel egyszerre), és általában elmaradhatatlan a feltűnő színű rúzs. Nem igazán ajánlom mindenkinek ezt a fajta sminket, de ha ki akarnátok próbálni, és nem tudtok hozzálátni, EZ a youtube tutorial segíthet ;)

Her make-up…well it’s a little bit heavy sometimes and to be honest, too much for me, but I think that it matches her style really well. Her eyes are always dark, she uses ink or she has really BIG lashes. She loves to use dark lipsticks which can be a brave choice sometimes but she is brave and she wins! If you like her make up I can recommend you a youtube tutorial (CLICK).

Azzal kezdtem, hogy a dalai erőt adnak, és hogy őszinte legyek, nagyon sok élethelyzetben segítettek már nekem... Itt a két kedvenc dalom tőle:

Here are my favourite singles from her:


Ha ezt hallgatom, úgy érzem, BÁRMIRE képes vagyok, és senki sem állíthat meg, mert vagyok olyan jó, mint bárki más. ;)

This song always gives me confidence and strength when I need it. :)


Ez a dal pedig mindig meg tud nyugtatni/vigasztalni, ha épp arra van szükségem. :)

This song is just so emotional... it can always calm me down. :)

Hope you guys enjoyed this post! :)

By N.

6 comments:

  1. Jessie J is so awesome and cool!! She was brave to shave her head and did it for a great cause. Good for her and her fans should be proud!! I think she pulls it off so well! I love her edgy style and how fierce she is in her music and her music videos. Do it like a dude was one of the first music videos I saw from her and I thought she was amazing! Makes me want to dance!
    Thanks so much for your comment!

    http://fashionqueen294.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. I like Jessie J!:D

    :D

    http://freshisyummy.blogspot.com/2013/07/london-part-2.html

    ReplyDelete
  3. I had no idea that Jessie shaved her hair for charity, what a wonderful gesture and really brave too, loved her glossy dark looks.

    ReplyDelete
  4. Jessie J is such an iconic woman! Love her style, very bold. I just started a fashion blog recently and would love for you to check it out. Follow for a follow on GFC and bloglovin? I'll follow you back! x

    choosfashion.blogspot.com

    bloglovin.com/blog/9066911/

    ReplyDelete
  5. Hi! Thank you so much for your lovely comment- it's really appreciated. I absolutely love your blog, it's beautiful. I would love to follow each other. I have just followed you :)

    ~1000thingstodoinalifetime.blogspot.com

    ReplyDelete