Pages

Monday 2 September 2013

DIY Chicago Bulls Top


Láttam néhány nagyon-nagyon jó videót a neten, ahol régi, unalmas vagy épp kihasználatlan pólókat alakítanak át haspólókká, vagy egyszerűen csak tesznek izgalmasabbá mindössze egy olló segítségével. Úgy gondoltam, kipróbálom, mert nem veszíthetek semmit. Az Ádámtól kapott Chicago Bulls pólómra esett a választásom(ami egyébként L-es, és hálóingnek használtam nyáron). Bevallom, amíg készült a "mű", úgy éreztem, hogy épp egy iszonyatos mészárlást hajtok végre, Ádám csak forgatta a szemét, de a végeredmény mindkettőnket kárpótolt. ;) (Nemsokára jön egy outfit-poszt is a pólóval!)

Most néhány pontban megmutatom nektek, hogyan is készült ez az aranyos kis nyári top:

I've seen many amazing DIY crop top t-shirt youtube tutorials, and I thought I should try it! I have many old, unused shirts and I have nothing to lose, so why not? I chose the shirt that Adam had given me and I have to admit I was a little bit concerned about the future of this shirt during the reconstruction, but the result was great! (Outfit-post coming soon...)

Let me show you the process in a few steps:

Az első két lépés a következő:
1, Válaszd ki a pólót, szerezz egy filctollat és egy éles ollót!
2, A filc segítségével rajzold körül azt a részt, amitől meg szeretnél szabadulni. Igy jóval könnyebb lesz a dolgod. (Ez a két ujj, ha tetszenek a nagyobb kivágások, akkor a nyaki rész. valamint ha túl hosszú a póló, akkor az alja is.)

The first two steps are super easy: 
1, Choose a shirt, get a marker and scissors!
2, Draw a line around the sides and the bottom.

Miután körberajzoltad a póló ujjait, nyakát és ha túl hosszú, az alját, akkor ezek a lépések következnek:
1, A megrajzolt vonalat követve vágd le az ujjakat!
2, Vágd le a póló alját! (Ha nagyobb kivágást szeretnél, a nyaki részt is.)

Now it's time for the scissors! 
1, After you have drawn the lines, you have to cut the sides.
2, Now cut the neck and the bottom(if needed).

Ha meg szeretnéd kötni az ujjászületett ruhadarabod alját, hogy még különelegesebb legyen, kövesd ezeket a lépéseket:
1, Találd meg a póló aljának közepét, majd az ollót használva vágj egy körülbelül 15 cm-es utacskát felfelé, az így létrejövő két részt össze tudod majd kötni. (Ha még szebb kötést szeretnél, vágj háromszöget a póló aljába.)
2, Az utolsó lépés nagyon fontos! Ha nem szeretnéd, hogy a pólódnak "olcsó" benyomása legyen, akkor fogd meg a póló széleit(ahol az ollót használtad), és nyújtds meg az anyagot, ettől nem kelt majd csúnya, "frissen vágott" hatást.


If you want your new-born baby shirt to be more unique, follow the last two steps:
1, Find the middle point of your shirt in the bottom and cut up at least 15 centimetres. If you want to, you can cut a triangle at the bottom, and thanks to that the knot will look better.
2, If you don't want rough edges, than strech the sides(where you used the scissors), and the imperfections you made during the cutting will be gone!


A VÉGEREDMÉNY

THE RESULT:


Ha valami nem volt érthető, vagy csak szeretnétek videóban látni egy hasonló póló elkészítésének menetét, kattintsatok IDE! Ajánlom, hogy nézzétek meg a lány többi videóját is, nagyon sok jó ötlete van!

For the youtube video tutorial, click HERE! This girl is amazing, be sure to check out more of here videos, she has great ideas!

By N.



6 comments: