Pages

Thursday 16 January 2014

Nanushka Warehouse Sale

Ha egy divattervező/ruhamárka kirakatában meglátjuk a SALE feliratot, erős késztetést érzünk, hogy bemenjünk, még akkor is, ha nem lenne szabad (ezt az érzést ugye sokan ismerik…). Jelen esetben nem is akármilyen kirakatról lenne szó, hiszen a Nanushka Warehouse Sale kirakata különleges és gyönyörű – megszépíti az egész Fashion Streetet. Bár a Warehouse Sale csak pár napig tartott (November 13-17), biztosak voltunk benne, hogy a 70-80%-os kedvezmény ígérete rengeteg vásárlót odavonzott. 

Mi ott jártunk a megnyitón, és már nyitás előtt is sok ember várt a kirakat előtt. Mikor 10-et ütött az óra és kinyílt az ajtó, a tömeg valósággal megrohamozta az üzletet, és pár percen belül már szinte lehetetlenség volt az üzleten belül közlekedni, hiszen a próbafülkékhez és a kasszához tartozó sor is nagyban akadályozott a szabad mozgásban. Ez igazából nem meglepő, hiszen a ruhák csodásak, és nagyon jó minőségűek – mindenképp megéri itt körülnézni és beszerezni pár darabot! 

Végül sikerült magát a Nanushka alapítóját és tervezőjét, Sándor Szandrát is elcsípnünk, akivel kellemesen elbeszélgettünk. Kérdeztük a Fashion Street megújulásáról, hiszen üzlete is egy fontos eleme az utcának. Szandra szerint a Warehouse Sale is egy ilyen jellegű kezdeményezés, hiszen a nagy kirakat mindkét félnek (neki, és az utcának is) előny, tekintve, hogy szépséget és stílust visz az utca arculatába, és a márkának is egy jó lehetőség. Azt is megtudtuk tőle, hogy egyébként is szereti az utcát; sokat sétál itt, és ebédelni is itt szokott. Természetesen a divatról is kérdeztük, s bár azt vallotta, hogy sajnos a magyar divat szénája még nem áll túl jól nemzetközi szinten, hiszen kapcsolatok és pénztőke hiányában van, de sok a magyar tehetség, és ez is nagyon fontos. Ő is tervez több boltot nyitni külföldön, ezzel biztosítva a terjedést, és még talán ő maga is külföldön fog élni egyszer. Arra a kérdésre pedig, hogy melyik évszakra szeret a leginkább tervezni, azt válaszolta, hogy bár mindkettőt szereti, talán az ősz-télit jobban, mivel nagyon-nagyon szeret kabátokat és vastag, kötött termékeket tervezni. Szerintünk ez meg is látszik, a Nanushka téli darabjai meseszépek!










By B&N.

1 comment:

  1. Óóó nagyon tetszik a poszt. Szandra az egyik kedvenc tervezőm:) x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    ReplyDelete