Pages

Wednesday 23 October 2013

Toni&Guy Fashionweek Budapest and us

A legutóbbi bejegyzésünkben már olvashattatok arról, hogy Banni és én meghívást kaptunk a Toni&Guy Fashionweekre, a Je Suis Belle bemutatóra. Banni már összefoglalta a showt, és hogy hogyan láttuk a kreációkat, és miután már láttátok a modelleket, most azt szeretnénk nektek megmutatni, hogy Mi mit viseltünk, és hogy hogyan is éreztük magunkat. ;)
Miután ez egy meghívós esemény volt, így egyáltalán nem volt meglepő, hogy akit meghívtak az vagy értett a divathoz, vagy pedig maga volta divat(meg néhány celeb ugye…), és ha körbenéztem, mindenki annyira iszonyatosan jól nézett ki, hogy úgy éreztem, nem is Magyarországon vagyok. Egy helyen látni ennyi jó stílusérzékű embert igazán szívmelengető érzés volt, de tényleg. Felvonult a magyar blogger-elit, a csinos sztárocskák, magazinszerkesztők… azt hiszem erre mondják, hogy „mindenki, aki számít”.

In our last post Banni has already written about the show we were invited to(Toni&Guy Fashionweek Budapest, Je Suis Belle). and now, that you have seen how the models looked like on the catwalk, we would like to show you, guys, what WE wore  on the event and how we felt there. ;)
Since it was an event you could attend with invitation only, it wasn't a big surprise that all the people there looked really amazing and had a great sense of fashion. I felt like I'm not in Hungary anymore. Seeing so many great outfits in one place was really heart-warming, ah. The hungarian blogger-elit, some of the prettiest hungarian celebs, magazine editors... so everyone that "matters" was there.





A napot pedig a Starbucksban „zártuk”(azért idézőjel, mert ekkor még igazából egyáltalán nem ért véget a nap, de a délutánom többi részét Ádámmal töltöttem, aki meglátogatott a hétvégén. És meg kell jegyeznem, hogy számomra még mindig hihetetlenül vicces, hogy mindkettőnk barátját Ádámnak hívják, haha). Megkóstoltuk a Pumpkin Spice Latte-t, és ááá, annyira finom, ki ne hagyjátok! Tartottunk egy rövidke szakmai megbeszélést(mert igen, úgy néz ki, egyre inkább él a blogunk, és valahogy mostanában mi is…).

We finished our great day at the Starbucks. If you haven't tried the Pumpkin Spice Latte, guys, you have to! It became our favourite coffee instantly, so don't miss it! Right after our coffe I met my boyfriend Adam(and it's still soo funny for me that Banni's and my boyfriends are Adams too... haha).


A Marie Claire Fashion Days is nagyon izgalmas és tök jó volt, de ennek az eseménynek valahogy egészen más volt a hangulata, és mi nagyon szerettük. Köszönjük a meghívást, reméljük, következő éven is találkozunk!

The Marie Claire Fashion Days was exciting too, but this event had an absolutely different atmosphere, and we loved it! Thank you for inviting us, we hope to see you next year!


Hype our Fashionweek Looks on Lookbook here:



Banni's look:





Niki's look:


By N.

2 comments:

  1. oh how cool to be in an invitation-only event. big time!
    btw, how old are you guys? both of you are so prettyyy :D

    just followed ya via GFC :)
    want to follow each other?
    lemme know if ya follow back :)

    have a nice day :D

    oishari.blogspot.com

    ReplyDelete